Har du overvejet at købe en gps til din kat?

By | 03/10/2022

Hvis du har en kat eller et andet kæledyr, vil du garanteret gerne have, at det har det bedste liv. Et godt liv kan selvfølgelig være mange ting. Hvis din kat skal have et godt liv, er der dog nogle ting, som du bør købe. Det kan for eksempel være noget legetøj, en soveplads eller en gps til kat. Med en gps til kat ved du altid hvor din kat befinder sig.

Sådan fungerer gps til kat

Hvis du lige har fået en killing, som skal til at lukkes ud, er det en rigtig god idé med en katte gps til kat.

En gps til kat er rigtig smart. Den kan godt være lidt pricey, men den har altså rigtig mange fordele. Med en kattegps kan du nemlig se, hvor din kat befinder sig på alle tidspunkter. Gps’en er monteret på et lille halsbånd. Man skal ikke være bange for, at katten kan sidde fast i for eksempel træer med halsbåndet. Hvis katten river hårdt nok til, vil halsbåndet nemlig løsne sig og falde af. Det betyder dog ikke, at du har mistet gps’en. Du kan bare tjekke hvor gps’en ligger henne og derefter tage hen og finde den. Det er muligt at få den lille gps til at lyse lidt og bippe, så den er nemmere at finde. 

Mange vælger en gps til deres killing, når den først skal lukkes ud. Så kan de nemlig følge med og hente den, hvis den skulle forvilde sig for langt hjemmefra. Halsbåndet kan dog sagtens bruges til voksne katte også. Der kan være mange grunde til, at folk synes, at deres kat har brug for en gps. 

Hvorfor bruger folk gps til kat?

Som sagt så bruger mange en gps til deres killing, så de nemt kan finde den, hvis den ikke selv kan finde hjem. 

Mange vælger dog også at købe en gps fordi, de fornyeligt er flyttet i et nyt hus. Det kan godt være forvirrende for en kat at blive flyttet rundt. Når man flytter, skal man gerne holde sin kat inde i minimum to uger. Det er så, at den kan blive vant til det nye hus og den nye lugt. Så er det nemmere for den at finde hjem igen. Men det er desværre ikke altid nok. Derfor vælger folk at udstyre deres kat med en gps i månederne efter, at de er flyttet. 

Nogle vælger dog også, at deres kat skal have gps på hele tiden. Det kan for eksempel være fordi, at katten har en tendens til at gå ind i andres huse. Det kan godt gøre folk sure. Så kan man med gps’en få en notifikation, når katten bevæger sig udenfor en hvis radius. 

Det kan også være, at ens kat har en tendens til at tage på lange ture. Så kan det godt være rart at tjekke hvor den er, og at den er okay. Man kan nemlig hurtigt blive bekymret for, at den er blevet kørt over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.